Veilig betalen via IDEAL of bij afhalen
Gratis bezorgd vanaf 150 euro
Bereikbaar op: 06-21972455 E-mail: info@toffetoys.nl

Over ons

Welkom bij Toffe Toys!

Wie zijn wij? Toffe Toys is dé specialist in de verkoop van Lego en Playmobil. Al meer dan 15 jaar brengen we speelplezier en creativiteit in de levens van kinderen en verzamelaars. Ons doel is om jong en oud te inspireren met het beste speelgoed dat de wereld te bieden heeft.

Onze missie Bij Toffe Toys geloven we dat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van kinderen. Onze missie is om kwalitatief hoogwaardig speelgoed aan te bieden dat niet alleen vermakelijk is, maar ook educatief. We streven ernaar om een glimlach op het gezicht van elk kind en volwassenen te toveren en de verbeelding tot leven te brengen.

Onze visie Onze visie is om een vertrouwde naam te zijn in de speelgoedwereld, waar gezinnen met vertrouwen kunnen winkelen voor producten die veiligheid, duurzaamheid en plezier combineren. We willen een gemeenschap opbouwen rond creatief spel en leren, waarbij elke klant zich gewaardeerd voelt.

Ons verhaal Toffe Toys werd opgericht met een passie voor bouwspeelgoed. Wat begon als een klein initiatief is uitgegroeid tot een bekende naam in de regio, geliefd door kinderen en verzamelaars. Door de jaren heen hebben we ons assortiment uitgebreid en onze klantenkring zien groeien, maar onze kernwaarden zijn altijd hetzelfde gebleven: kwaliteit, service en klanttevredenheid.

Wat ons uniek maakt Wat Toffe Toys onderscheidt, is onze toewijding aan excellentie. Ons team bestaat uit enthousiaste speelgoedexperts die altijd klaarstaan om advies te geven en te helpen bij het vinden van het perfecte cadeau. We bieden een breed scala aan Lego- en Playmobil-sets, van de nieuwste releases tot klassieke favorieten.

Ons team Ons team van toegewijde medewerkers deelt een passie voor speelgoed en klanttevredenheid. Samen zorgen we ervoor dat elke aankoop een geweldige ervaring is, van het moment dat je onze website bezoekt tot het moment dat je de perfecte set in handen hebt.

Onze mijlpalen Door de jaren heen hebben we veel hoogtepunten beleefd, waaronder ontzettend veel blije kinderen voorzien van Lego en Playmobil sets. Ook sponseren we lokale buurt initiatieven. We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken uit naar de toekomst, vol nieuwe avonturen en mogelijkheden.

Ophalen op afspraak Bij Toffe Toys kun je je bestelling eenvoudig online plaatsen en op afspraak ophalen. We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is, daarom bieden we de mogelijkheid om je aankopen op een tijdstip dat jou uitkomt af te halen. Ons afhaalpunt is gevestigd in Tilburg in de wijk Reeshof, waar we je graag persoonlijk verwelkomen.

Bedankt voor je bezoek aan onze website. We hopen je snel te mogen begroeten bij het afhaalpunt of online!

Het Toffe Toys Team

Winkelwagen

Your Cart is Empty

Terug naar de winkel